18. syyskuuta 2012

Kotimaista ruokaa Berliinissä

Ensimmäinen kokonainen päivä Berliinissä ja ruokaa pitäisi kokata. Mitähän muuta sitä tekisikään kuin perinteistä makaroonilaatikkoa! Siinä on ainekset jotka varmasti löytyvät jokaisesta saksalaisesta kaupasta.

Haluan jakaa tämän täydellisen yksinkertaisen reseptin blogissani, sillä tämä kertakaikkiaan ei voi epäonnistua, edes minulta!

Näin se siis tehdään:

Tehtävään tarvitset

150g makaronia (ei löytynyt "tavallista" makaronia, joten hankittiin spiraalin muotoista)
1 sipuli
200g jauhelihaa
2 kanamunaa
3dl maitoa
suolaa 
pippuria
juustoraastetta

- Kiehauta makaroni

- Pilko sipuli ja paista voissa
- Lisää jauheliha, kun sipulit ovat ruskistuneet hieman
- Lisää suolaa ja pippuria makusi mukaan
- Kaada valmis jauheliha vuokaan

- Lisää valmiit makaronit vuokaan ja sekoita jauhelihan kanssa

- Sekoita kanamuna ja maito keskenään
- Lisää kanamuna-maito-seos vuokaan makaronin ja jauhelihan joukkoon
- Ripottele päälle juustoa (lisäsin tavallisen juuston sijasta goudaa, ai että oli hyvää!)

Uuniin 200c, 30-45min

Ja tässä tulos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti